Schadeherstel

www.aticars.nl - kwaliteit is onze garantie

Snel herstel van uw autoschade door professionals uit Groningen

Autoschade opgelopen door een parkeerfoutje? Of is iemand tegen u aangebotst en heeft u een deuk in uw auto? Geen probleem want onze ervaren specialisten helpen u met het oplossen van uw autoschade.

Voor welke vormen van autoschade herstel kan ik terecht bij Aticars Autobedrijf?

Wij repareren alle soorten schade aan uw auto, zoals blikschade, bumperschade, lakschade, krasschade, interieurschade en meer. Onze garage in Rotterdam is zo ingericht dat de schade vakkundig en snel hersteld kan worden. Het enthousiaste team zorgt ervoor dat uw auto er weer zo goed als nieuw uit ziet en weer snel de weg op kan.

Leenauto bij autoschade

Wanneer het repareren van uw auto wat langer gaat duren hebben wij een leenauto voor u. Zo hoeft u niet zonder auto te zitten. Dit kost maar €25 per dag. Hierbij zitten 100 vrije kilometers!

Autoschade repareren is vakwerk

Het goed oplossen van schade is echt vakwerk. Als u bijvoorbeeld een kras hebt, moet de oude lak secuur verwijderd worden en zo worden gespoten dat het niet vloekt met de huidige lak. Het netjes houden van de auto is dus een belangrijk punt. Met een deuk proberen wij de lak zo goed mogelijk te houden bij het uitdeuken. Dit scheelt u in de kosten.

Afspraak maken met Autobedrijf Aticars

Zoekt u een specialist voor het repareren van uw autoschade? Maak dan online een afspraak met ons door het formulier zo compleet mogelijk in te vullen. U kunt ook gelijk zien welke dagen vol zitten.